Saturday, 1 June 2013

June, please be nice to me..

Dah 1 jun, sekejap je masa berlalukan..Azam untuk bulan jun nie, next month nak pakai L shirt, drop size seluar dan hopefully dapat kerja..bila kita ada gol, kita senang nak fokus tapi set gol yang realistiklah..jangan cakap nak turun 40kg dalam masa sebulan..hahaha...if tak realistik, kita pun malas nak working on it. Let's see how it goes.. Saya dah lama tak makan laksa, hari nie mama masak laksa, bolehlah buat cheat meal tapi macam biasa, laksa sikit..sayur yang sepah-sepah :-)

4 comments:

  1. salam perkenalan pija..kakju seronok dan teruja sgt baca kisah pija..kakju pon bersaiz 5xl..:) skrg baru nak mulakan diet...harap kakju boleh ikut jejak langkah pija :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berkenalan kak ju...saya harap entry saya yang tak seberapa nie dapat membantu kak ju..good luck k :-)

      Delete
  2. salam..sy btol2 impressed ngn awk..awk mmg bersemangat.. harap sy dpt jd cm awk..

    ReplyDelete
  3. Hye...pija..sy baru nak mulakan usaha diet. boleh bagi tips pemakanan tak? harap dh info yang berguna bagaimana ingin menguruskan badan :) ini email saya miss.winter.melon[at]gmail.com

    ReplyDelete